A NAPILAPOKTÓL A FACEBOOK-IG

Médiafigyelő szolgáltatások

Médiafigyelés

Az IMEDIA a médiafigyelési szolgáltatások piacán egyedülállóan széles palettával áll ügyfelei rendelkezésére. Saját fejlesztésű, világviszonylatban is a legfejlettebb technológiai megoldásoknak köszönhetően testre szabott termékeink szolgálják az Ön piaci sikerét. Szolgáltatásaink motorjai az általunk kifejlesztett és folyamatosan korszerűsített szoftverek, melyek segítségével partnereink gyorsan, pontos és megbízható forrásokból tájékozódhatnak az őket érdeklő hírekről, információkról. Naponta átlagosan 20000 cikket, tudósítást, írott és elektronikus sajtóközlést monitorozunk, hogy időt és energiát takarítsunk meg Partnereink számára.

Ma Magyarországon mintegy 3000 média - országos és regionális napilapok, hetilapok, magazinok, periodikák -, elektronikus újság, internetes portál, valamint számos helyi és országos rádió- és televízió-csatorna ontja a híreket. Az IMEDIA - saját fejlesztésű ImediaCollect programja segítségével - összegyűjti és kiválogatja az Ön speciális kívánalmainak megfelelő cikkeket, majd az ImediaSelect programunk tartalmi kivonatokat készít belőlük, hogy Önnek egy témában megjelenő közlemények közül csak a releváns információkat tartalmazó, áttekinthető összegzéseket kelljen elolvasnia.

Termékeinket az egyszerűség kedvéért csoportosítva ismertetjük. Amennyiben Önnek ettől eltérő, speciális összeállítású médiafigyelési igényei vannak, akkor is számíthat az IMEDIA csapatára.

Minden média, egy helyen

Az IMEDIA mindennap, azonos időben az Ön asztalára teszi a figyelés összesítését, hogy azonnal reagálhasson az új hírekre. A lényegre figyelünk! Tartalmi összefoglalókat készítünk, és helybe visszük a kiválogatott anyagokat, így Ön a reggeli kávé mellett minden fontos információ birtokában lesz a megalapozott döntéshez.

Breaking News

A szolgáltatás megkönnyíti az azonnali reakciókat megkövetelő helyzetek kezelését, illetve egy-egy adott esemény online visszhangja is rögtön monitorozható. Folyamatosan szemlézzük az Ön cégét, versenytársait a rádióban, televízióban és az interneten megjelent hírekben, beleértve a Social média posztokat is. Az új megjelenésekről azonnal, vagy óránként, vagy az Ön által megadott időpontban küldünk email értesítést.

Internetes híroldalak figyelése

Több millió internetes oldalt figyelünk a nap 24 órájában, és ez a szám napról napra növekszik. Automatikus online keresőrendszerünk az Ön által megadott kulcsszavak alapján kutat az általunk monitorozott internetes oldalakon megjelent cikkek között. Az Ön igényei szerint kiválasztott hírekből tartalmi összefoglalókat készítünk, és szemlénk eredményét e-mailben eljuttatjuk Önnek, hogy mindig online legyen.

Sajtófigyelés

Valamennyi országos és regionális napilapot, heti- és havilapot, időszaki sajtóterméket figyelünk. Hétfőtől péntekig minden reggel összeállítjuk a sajtóban megjelent hírekből kigyűjtött, az Ön egyedi igényeire szabott szempontok szerinti találatokat, amelyek rövid tartalmi kivonatát 07:15-ig elküldjük, mellékelve a linket a teljes Word formátumú cikkhez, az eredeti újságoldal pdf-változatához, hogy csak egy kattintásnyira legyen a lényeg.

Rádió és Televízió hírfigyelés

Az országos TV-csatornák és rádiók híradóit, gazdasági magazinjait, riportműsorait és tényfeltáró műsorait figyeljük a nap 24 órájában. Az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott híradásokról tartalmi összefoglalókat készítünk.

Social és blog és komment figyelés

A blog és fórum figyelés segítségével Ön mielőbb értesülhet arról, hogy az ország valamelyik blogjában vagy internetes fórumán bármilyen kontextusban felbukkant az Ön márkaneve, terméke. Figyeljük a magyar nyelvű Facebook, Instagram, Twitter, YouTube oldalakat, hozzászólásokat és a felhasználók publikus interakcióit.

Médiaelemzés

A napi szemlék alapján havonta vagy igény szerinti rendszerességgel készítjük el a megrendelők és versenytársaik megjelenéseinek kvantitatív és kvalitatív elemzéseit. A statisztikai adatokat szemléltető grafikonok mellett szöveges elemzéssel segítünk feldolgozni és értelmezni a híreket. A tonalitás, AVE és SoV adatok feltüntetésévél segítjük megrendelőink üzeneteinek értékelését, eredményét.

Egyéb szolgáltatások

Fordítási szolgáltatások

Az IMEDIA vállalja a napi szemlék és - szükség esetén - teljes szövegek idegen nyelvre - például angol, német, olasz, francia, orosz - fordítását, hogy egyszerűbbé váljon a kommunikációs prezentációk készítése a cég vezetése, külföldi tulajdonosai, üzleti partnerei részére.

Nemzetközi médiafigyelés

Ha szeretné országhatárainkon túl is figyelemmel kísérni cégének, márkájának, versenytársainak médiamegjelenéseit, illetve szeretne naprakészen informálódni az ágazatában zajló nemzetközi folyamatokról, partnereink révén külföldön is vállaljuk a sajtó-, illetve médiafigyelést. Az IMEDIA a FIBEP tagja.

Egyedi igények kiszolgálása

Igény esetén ügyfeleink különleges kéréseinek is eleget teszünk. A fentiekben felsorolt szolgáltatásokat az ügyfél által megrendelt, testreszabott egyedileg előírt alakban, felületen, fájlformátumban, gyakorisággal, kiegészítőkkel - mint például logóval ellátott szemle, egyedi átíratok készítése, tartalomjegyzékkel ellátott összefoglalók - is elkészítjük.