Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Az IMEDIA a médiafigyelési szolgáltatásoknak a piacon egyedülállóan széles palettájával áll ügyfelei rendelkezésére. Saját fejlesztésű, világviszonylatban is a legfejlettebb megoldások között számon tartott technológiánknak köszönhetően testre szabott termékeink szolgálják az Ön minél jelentősebb piaci sikerét. Szolgáltatásaink motorjai az általunk megalkotott szoftverek, amelyeket folyamatosan korszerűsítünk, hogy partnereink gyorsan, pontosan és megbízhatóan tájékozódjanak az őket érdeklő hírekről, információkról. Naponta átlagosan 5000 cikket, tudósítást, írott és elektronikus sajtóközlést monitorozunk, hogy időt és energiát takarítsunk meg Önnek.

Ma Magyarországon mintegy 1000 sajtótermék - országos és regionális napilapok, hetilapok, magazinok, periodikák -, 100 elektronikus újság, sok ezernyi internetes portál, valamint számos helyi és országos rádió- és televízió-csatorna ontja a híreket. Az IMEDIA - saját fejlesztésű ImediaCollect programja segítségével - összegyűjti és kiválogatja az Ön speciális kívánalmainak megfelelő cikkeket, majd az ImediaSelect programunk tartalmi kivonatokat készít, hogy Önnek az egy témában megjelenő közlemények közül csak a releváns információkat tartalmazó, áttekinthető összegzéseket kelljen elolvasnia.

Termékeinket az egyszerűség kedvéért csoportosítva ismertetjük, ám ha Önnek ettől eltérő, speciális összeállítású médiafigyelési igényei vannak, akkor is számíthat az IMEDIA csapatára.

Médiafigyelés

Az IMEDIA mindennap, azonos időben az Ön asztalára teszi a figyelés összesítését, hogy azonnal reagálhasson az új hírekre.
A lényegre figyelünk! Tartalmi összefoglalókat készítünk, és helybe visszük a kiválogatott anyagokat, így Ön a reggeli kávé mellett minden fontos információ birtokában lesz a megalapozott döntéshez.

Sajtófigyelés

Valamennyi országos és regionális napilapot, heti- és havilapot, időszaki sajtótermékeket figyeljük. Részletek»

RTV figyelés

Az országosan fogható TV-csatornák és rádiók riportműsorait figyeljük a nap 24 órájában. Részletek»

Internet-figyelés

Az internetes oldalakat figyeljük a nap 24 órájában és szemlénk eredményét e-mailben juttatjuk el Önnek, hogy mindig online legyen. Részletek»

Breaking News

Online oldalakat folyamatosan szemlézzük az új megjelenésekről azonnal küldünk e-mail értesítést. A szolgáltatás megkönnyíti az azonnali reakciókat megkövetelő helyzetek kezelését. Részletek»

Blog és fórum figyelés

A blog és fórum figyelés segítségével Ön mielőbb értesülhet arról, hogy az ország valamelyik blogjában vagy internetes fórumán bármilyen kontextusban felbukkant az Ön márkaneve, terméke. Részletek»

Facebook figyelés

Figyeljük a magyar nyelvű Facebook oldalakat, hozzászólásokat és a magyar Facebook-felhasználók szöveges interakcióit. Részletek»

Elemzések készítése

Képzett és tapasztalt szakembereink a legkorszerűbb informatikai háttér felhasználásával elemzéseket készítenek a média-megjelenések adatsoraiból, amelyek segítségével Ön figyelheti a kommunikációjának hatékonyságát, a hírek tendenciáját, a közvélemény érdeklődését, hogy minden eddiginél megalapozottabb döntéseket hozhasson.

Egyéb szolgáltatások

Fordítás

Az IMEDIA vállalja a napi szemlék és - szükség esetén - teljes szövegek idegen nyelvre - például angol, német, olasz, francia, orosz - fordítását, hogy egyszerűbbé váljon a kommunikációs prezentációk készítése a cég vezetésének, külföldi tulajdonosoknak, üzleti partnereknek.

Nemzetközi sajtófigyelés

Ha szeretné országhatárainkon túl is figyelemmel kísérni cégének, márkájának, versenytársainak médiamegjelenéseit, illetve szeretne naprakészen informálódni az ágazatában zajló nemzetközi folyamatokról, partnereink révén külföldön is vállaljuk a sajtó-, illetve médiafigyelést.

Egyedi igények kiszolgálása

Igény esetén ügyfeleink különleges kéréseinek is eleget teszünk. A fentiekben felsorolt szolgáltatásokat az ügyfél által megrendelt, testreszabott egyedileg előírt alakban, felületen, fájlformátumban, gyakorisággal, kiegészítőkkel - mint például logóval ellátott szemle, egyedi átíratok készítése, tartalomjegyzékkel ellátott összefoglalók - is elkészítjük.


Próbafigyelés - Regisztráció

KAPCSOLAT

Email:
office imedia.hu
Iroda:
+36 1 315 1704
Értékesítés:
+36 20 501 7730